Referenties

Laat hier uw referentie achter >>

Vandaag teruggeweest bij Martien Vermolen om mijn sportzolen te "verversen" zodat ik weer een jaar fijn kan lopen. Ik loop op sportzolen van OMS Vermolen sinds 2011, en mede hierdoor loop ik nu elk jaar 1 of 2 marathons. Tot 2011 heb ik liggen klootviolen met andere zooltjes omdat ik langer wilde lopen maar last kreeg bij trainingen langer dan 1 uur. In 2011 ben ik in contact gekomen met Martien Vermolen en die heeft mij op maatgemaakte zooltjes geleverd, die na de nodige fine-tuning (het is wat dat betreft net formule-1 )mij weer met plezier laten lopen. Grote verschil met andere zooltjes is dat deze individueel voor je gemaakt worden op basis van je eigen voet, en niet zoals bij mijn eerdere podotherapeut een bestaand zooltje nemen en deze op maat gaan "kneden" met daar iets erop, daar weer iets eraf. Kortom ik ben tevreden en reis marathon-lopend de wereld over met de zooltjes van Vermolen.
Pieter van den Hurk

Sinds medio 2017 ben ik de Agilium Freestep van Ottobock gaan gebruiken. Deze knie orthese vervangt een andere kniebrace, die voor mij veel lastiger te gebruiken was. Samen met Martien gekeken naar aanpassingen en verbeteringen. Dit is allemaal goed verlopen, ben zeer tevreden over het resultaat en kan zo weer verder. Ook bedankt voor de goede service!!
John Deckers

    

Weer kunnen hardlopen door nieuwe zooltjes

Hardlopen was altijd mijn grote passie totdat blessures aan de achillespees dit onmogelijk maakten. Ik ben toen mijn heil gaan zoeken in het wandelen. Toen het er in 2014 op leek dat dat niet langer mogelijk zou zijn vanwege pijn aan de aanhechting van de achillespees, heeft orthopedisch instrumentmaker/bandagist Martien Vermolen voor mij speciale inlegzolen voor mijn wandelschoenen ontwikkeld, die ervoor zorgden dat er minder wrijving was tussen mijn hak en de rand van de schoen. Dit leidde ertoe dat ik dat jaar alsnog de Vierdaagse heb kunnen wandelen.

Het jaar erop kreeg ik steeds meer klachten aan mijn achillespees. In de zomer van 2015 scheurde mijn linker achillespees zelfs helemaal af. Nadat de chirurg mij hierna op een vakkundige manier had geopereerd, ben ik na zeven weken gips gaan revalideren. Het herstel verliep zo voorspoedig dat ik in 2016 mee kon doen aan de 100ste Vierdaagse.

In het najaar van 2016 wilde ik een poging gaan wagen om mijn grote passie, het hardlopen, weer op te pikken. Aanvankelijk lukte dat niet ondanks goede begeleiding van de fysiotherapeut en ging ik me opnieuw richten op het wandelen. Toen heb ik wederom nieuwe zooltjes laten aanmeten door Martien Vermolen. Mijn klachten verdwenen en het wandelen van opnieuw de Vierdaagse was een feit.

We zitten inmiddels in de zomer van 2017 en mét die nieuwe zooltjes durfde ik het na deze zomer aan om voorzichtig weer een poging tot hardlopen te wagen. Met een verantwoord hardloopschema en met de nieuwe zooltjes bleven de achillespeesklachten ditmaal tot mijn grote verbazing weg. Uiteindelijk heeft het er zelfs toe geleid dat ik op 19 november 2017 mijn 25ste Zevenheuvelenloop heb kunnen voltooien, iets waarvan ik niet meer had gedacht dat ik het nog zou mogen meemaken.

Maar dus toch! En dit mede dank zij de helpende zooltjes van Vermolen!
Gerard Verbaarschot, Nijmegen

Ik ben ontzettend blij met OMS Vermolen. Alles wordt zorgvuldig opgemeten en stuit je op een probleem, dan wordt er meegedacht naar een goede oplossing. De service is fantastisch.
Jacqueline Smith-Bakker

"Bij oms Vermolen heb ik nu verschillende ortheses aangemeten gekregen en dat heeft de kwaliteit van mijn leven met 100% verhoogd. Klasse, klasse."
Ton Sijtsma

"Ik ben zeer tevreden over de goede service. Vanmorgen heb ik gratis een nieuwe kniebrace opgehaald, omdat de oude steeds afzakte. Mijn knie is minder dik dan in het begin en daardoor was de brace te veel uitgerekt. Ik heb nu ook een maat kleiner gekregen. Toen ik naar de trein wilde hagelde en onweerde het. Ik ben door één van de collega's met de auto naar het station gebracht: Wat een goede extra service!!"
Imke Molenhuis

"Omdat mijn linkervoet niet 100% onder contrôle is, draag ik sinds een paar jaar een Enkel Voet Orthese EVO. Sinds een paar dagen heb ik er een die door Martien en Ruud op maat is gemaakt; fantastisch! En binnen vier weken geregeld: van intake, gipsen om een vorm te maken, op maat maken tot oplevering. Supersnel en supergoed! Heren: hartstikke bedankt! "
Jan Jongbloed

"Dit jaar de camino kunnen lopen van Porto naar Santiago dank zij de zooltjes van M. Vermolen. Wat ik vervelend vond dat ik een paar keer terug moest gaan voordat het goed zat maar dat vond Martin niet erg, we gaan door tot het goed is zei hij. Van mijn doorgezakte voet heb ik geen last meer. GEWELDIG."
Giny

"Beste Martien en Henriëtte,We willen graag laten weten dat we jullie zeer erkentelijk zijn voor jullie fantastische hulp bij het aanmeten en maken van uitgebreide hand/pols ortheses en silversplints,vanwege mijn aandoening. Martien en Henriëtte,onze oprechte dank voor jullie niet aflatende inzet,we zijn jullie heel dankbaar!Professionaliteit, sterk in de communicatie,integer,en een ijzeren doorzettingsvermogen beschrijft wie jullie zijn, Dank, veel dank, Arend en Irene. "
Fam. Voskamp

Laat hier uw referentie achter


Naam*
E-mail*
Opmerking