Therapeutische Elastische Kousen

Martien Vermolen heeft tijdens zijn opleiding op de St. Maartenskliniek veel ervaring opgedaan in het aanmeten-selecteren-passen-afleveren van Therapeutische Elastische Kousen.
Het maatnemen voor een Therapeutisch Elastische kous is een uiterst nauwkeurige handeling.
De gemeten maten zijn bepalend voor de selectie van een maatwerk of een confectie kous, rondbrei of vlakbrei. Daarnaast hebben we natuurlijk nog te maken met de Medische Indicatie van de voorschrijvend Arts of Specialist. Tot slot is natuurlijk ook het cosmetisch aspect van groot belang zeker bij de Dames.
Bij OMS Vermolen is de Medische Indicatie bepalend simpelweg omdat we ons moeten houden aan het Hulpmiddelen Kompas Therapeutische Elastische Kousen. Daar waar het kan houden we natuurlijk rekening met de cosmetische wensen van onze klanten. We leveren daarom zowel de zware vlakbrei kousen als de modieuze rondbrei kousen in diverse kleuren en beide zowel in confectie als in maatwerk.
Het zelfstandig aan en uit kunnen trekken van de Elastische kousen vergroot de mate van zelfstandigheid daarom besteden wij veel zorg aan het selecteren van de juiste aan-/uittrekhulpmiddelen hiervoor. We geven een korte en krachtige, praktische uitleg.