Informatie over aandoeningen

Klik op een gebied op de afbeelding voor verdere informatie.

Inleiding

Als huisarts bent u de poortwachter naar verdere zorgverlening. Na een gedegen diagnose adviseert u de patiënt om bepaalde medicijnen in te nemen, een bezoek te brengen aan een specialist, hulp in te roepen van een psycholoog of paramedicus.

Of u adviseert een medisch of orthopedisch hulpmiddel te gaan gebruiken.

In een tijd waarin de patiënt zijn lot meer zelf in handen neemt en een groter beroep wordt gedaan op zelfzorg, is het inzetten van een door u geadviseerd hulpmiddel een serieus alternatief.

Maar dan moet u wel op een goede partner kunnen vertrouwen. Als u pijn of artrose in het bewegingsapparaat vaststelt, als u een indicatie heeft voor lage rugklachten, verrekte pezen of spieren, wilt u geen risico lopen in het verdere behandeltraject.

De specialisten van OMS Vermolen zijn dan de oplossing. Het leveren en aanmeten van een orthopedisch hulpmiddel sluit naadloos aan bij de diagnose en indicatiestelling van u als huisarts. Waar mogelijk met een standaard product, waar nodig met maatwerk. Wij bieden een integrale samenwerking waarin de specialist in orthopedische hulpmiddelen garant staat voor de juiste keuze van het hulpmiddel. Inclusief het antwoord op de vraag of een hulpmiddel wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Onderstaand zetten wij de indicaties in uw huisartsenpraktijk op een rij waarbij u een orthopedisch hulpmiddel in kunt zetten.

Voor meer informatie of vragen of voor het bestellen van een product of het maken van een afspraak, neem Contact met ons op.