Referenties

Hieronder kunt u referenties vinden van onze klanten. Wij ontvangen graag referenties van u, indien mogelijk met foto’s. Vul hiervoor het Referentieformulier aan de onderkant van de pagina in. Alvast hartelijk bedankt!

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak, neem Contact met ons op.


“Wat fijn dat ik weer voluit kan genieten van wandelen en hardlopen met de steunzolen van Martien Vermolen. Met veel zorg en aandacht zijn de zolen precies afgesteld op mijn voeten. In het begin was nog wat fine-tuning nodig. Heel prettig om te merken dat ik serieus genomen werd en Martien geduldig bleef proberen de zolen zo te verbeteren dat ook de laatste klachten verdwenen. Daar heb ik de reistijd uit Leiden graag voor over gehad!”

Marielle


“Na verwijzing van de revalidatiearts heb ik bij OMS Vermolen een orthopedisch korset laten aanmeten. Ik vind ze erg deskundig en ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd. Daarnaast hebben ze er voor gezorgd dat ik mijn korset snel kon ophalen, heel fijn!”

Sanne van Dijk


“Hartelijk dank voor de snelle en professionele hulp bij het vervangen van mijn Össur knie-brace. In 1 week aangemeten en geleverd, daar waar het “een grote professionele zorgverlener” om commerciële redenen niet lukt om in dat binnen 2 maanden tijd te realiseren! Chapeau!”

Henk van den Bosch


“Ik heb een hoop vocht in beide onderbenen nadat ik eerder dit jaar cellulitis opliep een paar dagen na een behandeling aan mijn grote teen. De genezing van die teen verliep slecht onder andere door dit vocht, op aangeven van mijn oedeem therapeut zou steunkousen hier bij helpen.

Doordat mijn schoonmoeder zeer positief was over het werk van de heer Vermolen ben ik bij OMS Vermolen terecht gekomen. Ik kan eveneens niet anders dan lovend zijn over Dhr Vermolen, ik ben heel fijn geholpen. Hele rustige en duidelijke manier van communiceren. De kousen waren heel snel klaar en zitten heel prettig (als gegoten) en ik ervaar al direct een minder zwaar (lood)gevoel in mijn benen. Product zelf ziet er perfect uit en ook hierbij weer duidelijke uitleg en instructie. Kortom, zeer tevreden, nogmaals bedankt meneer Vermolen.”

M. Kampen


“Mijn orthese is bij Martien Vermolen in goede handen: hij snapt direct wat je bedoelt en maakt het direct on the spot. Hij is een deskundige en betrouwbare bondgenoot. En ook nog een gezellige vent!”

Jan Jongbloed


“Ik wandel vaak en graag langeafstandswandeling (LAW), zoals het Pieterpad. Ik heb een kunstknie en draag al jaren steunzolen in mijn schoenen en het wandelen ging altijd prima, maar de laatste tijd kreeg ik last van mijn knieen. En kon ik deze hobby niet meer beoefenen. Ik ben daarom eens gaan kijken voor nieuwe steunzolen bij OMS Vermolen. Na uitvoerige metingen heb ik nu mijn nieuwe steunzolen en ze zitten uitstekend. En ik ben weer begonnen met wandelen. Dankjewel Martien Vermolen.”

Joop Heger


../_images/luciano.jpg

“Ik ben voetballer, train 9 keer per week en draag ook in mijn voetbalschoenen speciale steunzolen. Had regelmatig blessures, nu niet meer. Voordat ik bij meneer Vermolen kwam heb ik al bij 3 verschillende bedrijven waardeloze zooltjes gehad, slechte kwaliteit en niet goed.

Sinds paar jaar heb ik zijn zooltjes, top kwaliteit en ze doen wat ze moeten doen. De manier hoe hij ze maakt, maakt het verschil. Een echte vakman. Ik ben er erg blij mee, ik moet 1,5 uur rijden om er te komen maar dat is het zeker waard. En ook uw service is top! Dank u wel!”

Luciano


“Wat een goede service bij OMS Vermolen! Mijn oude hand/polsbrace heeft Dhr Vermolen luchtgaatjes in gemaakt wat heel prettig was. Deze hand/polsbrace kwam van een ander! Gelukkig kwam ik weer in aanmerking voor een nieuwe, zodoende nu naar OMS Vermolen. Ik heb vandaag de nieuwe hand/polsbrace opgehaald. Ziet er keurig uit en het voelt perfect! Dank je wel Dhr Vermolen super!!!”

Henk Verhoeven


“Al jaren gebruik ik steunzolen. Sinds ik in Wijchen woon kom ik naar OMS Vermolen bij Martien. Deze leek mij de beste in de omgeving. Jaarlijks kom ik op controle en indien nodig worden de steunzolen gratis aangepast. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid, de service is vakkundig, efficiënt en snel. Een aanrader als u op zoek bent naar een goed hulpmiddel!”

Inge Tooten


“Bij Martien Vermolen gekomen na een paar jaar pijn aan de hakken waarbij de sportarts de diagnose gesteld is van het fat pad syndroom. Leer er mee leven was het antwoord! Doorgestuurd naar Martien Vermolen omdat hij misschien nog iets voor me zou kunnen betekenen. Daar kreeg ik speciale zolen voor fat pad en na 4 dagen erop lopen was de pijn met 80% afgenomen! Fantastisch! Nu 2 jaar verder kan ik 3-5 km pijnvrij lopen. Wat een verademing! En dat na heel wat zooltjes van de podotherapeut die niets deden. Ik ben er erg blij mee.”

Bregje Willems


“Al 2 jaar liep ik met peesplaatontsteking/hielspoor, in die tijd al zoveel geprobeerd zonder enige verbetering. In 2018 na jaren van zoeken hier terecht gekomen. Eindelijk kan ik weer zo veel beter lopen. Martien neemt alle tijd. De zolen zijn een paar keer subtiel aangepast, net zolang tot ze perfect zaten! Professioneel, zeer klantvriendelijk, duidelijk, denken met je mee voor de juiste oplossing en goed materiaal. Fantastisch!”

Maartje van den Berg


“Al vele jaren draag ik elastische therapeutische kousen. Die zijn destijds aangemeten door dhr. Vermolen. Ze zitten fantastisch! Nooit klachten. Onlangs werd door mijn orthopeed een kniebrace voorgeschreven. Helaas werd de vergoeding voor zo’n brace door mijn zorgverzekeraar afgekeurd. Ik heb flink gemopperd en een brief gestuurd met argumenten. Dankzij de inzet en hulp van dhr. Vermolen en zijn team is de vergoeding voor de brace alsnog goedgekeurd. Zij zetten zich echt voor de patiënt in, ze denken en strijden met je mee! Bovendien neemt dhr. Vermolen alle tijd om de brace goed af te stellen, net zo lang, totdat de brace goed zit. Hulde!”

Jantje Mulder-Zondag


“Fantastisch geholpen met het aanmeten van mijn steunkousen. Zeer professioneel en hulpvaardig. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt!”

W Goris


“Voor de tweede keer een brace opgehaald bij OMS Vermolen, vriendelijk en deskundige begeleiding. Er is tijdens elke afspraak voldoende tijd en ruimte geweest om al mijn vragen te stellen, deze zijn uitgebreid beantwoord. De laatste keer liet mijn verzekering steken liggen waardoor de goedkeuring van mijn brace lang op zich heeft laten wachten. Dankzij het snelle en actieve handelen van de medewerkers van OMS Vermolen uiteindelijk snel geleverd. Ondanks de corona crisis kon ik deze op korte termijn op komen halen, alle voorzorgsmaatregelen zijn zorgvuldig genomen.”

Floortje Peters


“Dit is mijn vierde polsorthese. Bij de laatste heb ik zelf mijn kleur mogen bepalen: een lichtgrijze. Deze bevalt heel goed. Hij wordt niet vies en blijft heel mooi van kleur. Deze polsorthese valt door zijn kleur minder op bij mijn kleding. En na anderhalf jaar is hij nog steeds mooi.

Nu heb ik ook een tweede nodig voor mijn andere pols en ook deze wordt gemaakt in de grijze kleur. In vergelijking met de oude modellen is deze polsorthese fijner afgewerkt. Hij haakt mijn kleding niet meer stuk.”

Hilly


“Mijn werk bestaat uit de hele dag lopen en staan wat altijd zonder problemen goed te doen was. Zo’n 3 jaar geleden begonnen de klachten met pijn en erg vermoeide voeten en was een dag werken soms een hele opgave. In deze jaren heb ik meerdere podotherapeuten bezocht en zooltjes laten maken. Helaas kreeg ik steeds meer en andere klachten aan knie, heup, enkels.

Via de huisarts die mij doorstuurde naar de sportarts kwam ik uiteindelijk bij praktijk Vermolen uit. Hier werd opnieuw goed naar mijn voeten gekeken en een gipsafdruk van mijn voeten gemaakt. Meteen vanaf het moment van gebruik van de nieuwe op mijn voeten gemaakte steunzolen werd de pijn in mijn voeten direct minder. Nu inmiddels een tijdje verder en loop ik weer bijna een hele dag pijnvrij rond. Zo ontzettend blij dat ik bij OMS Vermolen terecht ben gekomen.”

Silvia van Trier


“Tevreden cliënt is erg blij met haar steunzolen. Ze zitten fantastisch en de klachten verdwenen.”

C. Elshout


“Mijn zoon had altijd al last van platvoeten maar kon de voetbaltrainingen en wedstrijden altijd afmaken. Naarmate hij ouder en zwaarder werd en de wedstrijden langer duurden kostte het hem steeds meer moeite om tijdens de trainingen en wedstrijden alles te geven. Vooral het laatste kwartier liep hij te slepen met zijn voeten en was de pijn op zijn gezicht te lezen.

Met de steunzolen van Mijnheer Vermolen had hij vanaf dag één geen pijn meer zei mijn zoon. Hij zei letterlijk: ik weet niet hoe die man het heeft gedaan, maar ik voel echt geen pijn! Eindelijk weet ik hoe het is om gewisseld te worden omdat ik moe ben en niet omdat ik verga van de pijn. Mijnheer Vermolen is een vakman pur sang, ik vind het alleen jammer dat ik niet eerder met mijn zoon bij hem terecht ben gekomen, dan zou mijn zoon veel pijn bespaard zijn gebleven. Groet van een dankbare vader!”

Hafid A.


“Heb dit jaar voor de 50e maal de Vierdaagse gelopen, en wel op de sportzooltjes van O.M.S. Vermolen. Ik heb deze al jaren en zij bevallen mij zeer goed. Ik hoop nog vele jaren de Vierdaagse te mogen lopen, ik ben 76 jaar oud.”

Jan Thijssen


“Voor de vakantie een kniebrace nodig. De bestelde was niet goed. Martien heeft echt alles eraan gedaan om me toch te kunnen helpen met een tijdelijke brace. Echt super. Na de vakantie de definitieve aan laten meten. Echt een super service en inzet. Bedankt.”

Corina Mesken


“Ik loop nu al een paar jaar met inlegzooltjes met speciale harde hielaanpassing en onder extra zacht voor Fat pad syndroom (loop op mijn bot onder de hak). Ik kon niet meer lopen, heb ander werk moeten zoeken, en erg veel pijn gehad voordat ik bij Martien kwam.

Ik loop weer alles, ben inmiddels 20 kg lichter omdat ik elke dag weer lopen kan, zelfs sinds vorig jaar weer aan het sporten met speciale sportschoenen waar mijn verzachte zooltjes in passen en doe weer cardio in de sportschool, ben echt super super blij. Ik krijg goed advies over onderhoud van de zooltjes zodat ze lang meegaan. Heb nu super goede schoenen met harde achterkant zodat mijn hak strak in het verzachte zooltje in de schoen past.

Martien bedankt voor alles ben in het begin zo vaak geweest en altijd een goed woord van jou en aanpassing en zie het resultaat. Tot de volgende controle. Bedankt!”

Rian de Poot


“De afgelopen week had ik een afspraak met de heer Vermolen voor een aanpassing aan een handsbrace. Na een paar minuten was niet alleen de brace weer optimaal, ook de klittenband sluitingen waren schoongemaakt. Toen ik vroeg om de rekening werd dat weggewuifd: Het was service. Inderdaad, dacht ik. Vermolen geeft Service met een hoofdletter.”

Irene Krootjes


“Al jaren gebruik ik preventief mijn steunzolen van OMS Vermolen. Ik gebruik ze tijdens mijn sport basketbal. Ze zorgen ervoor dat ik al 10 jaar blessurevrij kan basketballen. Laatst toch wat last van m’n hak en terug gegaan om mijn zolen te vervangen. Binnen 1 week geholpen en ik loop weer pijnvrij. Bedankt namens een tevreden klant.”

Gijs In Den Bosch


Al 10 jaar fantastische sportzooltjes

../_images/willem.jpg

“Al een kleine 10 jaar ben ik Martien Vermolen van OMS Vermolen dankbaar omdat hij fantastische sportzooltjes voor mij maakt. Ik heb nl. het Fat Pad Syndroom. Door verkeerd hard te lopen (jarenlang was ik een zware hiellander) heb ik de voetkussentjes onder mijn hielbotten bijna volledig kapot gelopen. Deze voetkussentjes horen tezamen een “matras” onder de voet te vormen waardoor het comfortabel lopen is. Totdat het vetkamersysteem gaat slijten: dat noemen we het Fat Pad Syndroom.

Met behulp van echografie is bij mij de diagnose Fat Pad Syndroom gesteld. Stadium 3 rechts en 4 links. Erger kan het niet. Het “kussentje” lekt en uiteindelijk verdwijnt zelfs de hele celstructuur onder je hielbot en blijft slechts bind- en littekenweefsel tussen de huid en het bot over. Dit had tot gevolgd dat ik altijd pijn had tijdens het (hard)lopen aan mijn voeten/hielen.

Gezien het feit dat er geen operatie bestaat die de vetkamers herstelt ga je op zoek naar een oplossing. Na de nodige injecties, laser- en shockwavetherapieën, oefeningen en de standaard steunzolen bij podotherapeuten, kwam ik na lang zoeken terecht bij Martien Vermolen. Hij gebruikt geen standaard zooltjes & oplossingen maar maakt mijn sportzolen helemaal op maat. Hij luistert goed naar de klacht en is in staat om speciaal voor jou een op maat gemaakte zool te maken.

Naast de fantastische zooltjes van Martien heb ik mijn hardlooptechniek helemaal aangepast. Inmiddels ben ik gecertificeerd ChiRunning en ChiWalkinginstructeur. Een manier van (hard)lopen die veel efficiënter is en blessures voorkomt. Je landt niet meer op je hak maar op de middenvoet. Ik hoop dat Martien nog jaren zooltjes voor mij kan maken want zonder zijn zooltjes zou ik niet meer kunnen hardlopen. Martien, weer bedankt voor de zooltjes die ik onlangs heb opgehaald!”

Willem Booij Liewers


“Al 15 jaar lang ben ik actief als professioneel basketballer. Evenlang ben ik klant bij OMS Vermolen. Voor mij zijn schoenen en zolen van uitzonderlijk belang om op topsport niveau te functioneren. Dankzij de expertise en professionaliteit van OMS Vermolen speel ik al 15 jaar blessurevrij, met veel plezier en succes op nationaal en internationaal niveau.”

Nick Oudendag


Marathon-lopend de wereld over

../_images/pieter_1.jpg

“Vandaag teruggeweest bij Martien Vermolen om mijn sportzolen te “verversen” zodat ik weer een jaar fijn kan lopen. Ik loop op sportzolen van OMS Vermolen sinds 2011, en mede hierdoor loop ik nu elk jaar 1 of 2 marathons. Tot 2011 heb ik liggen klootviolen met andere zooltjes omdat ik langer wilde lopen maar last kreeg bij trainingen langer dan 1 uur.

../_images/pieter_2.jpg

In 2011 ben ik in contact gekomen met Martien Vermolen en die heeft mij op maatgemaakte zooltjes geleverd, die na de nodige fine-tuning (het is wat dat betreft net formule-1) mij weer met plezier laten lopen. Grote verschil met andere zooltjes is dat deze individueel voor je gemaakt worden op basis van je eigen voet, en niet zoals bij mijn eerdere podotherapeut een bestaand zooltje nemen en deze op maat gaan “kneden” met daar iets erop, daar weer iets eraf. Kortom ik ben tevreden en reis marathon-lopend de wereld over met de zooltjes van Vermolen.”

Pieter van den Hurk


“Super service. Vanwege blessure last minute gebeld voor een afspraak voor zooltjes voor de 4daagse. Kon per direct terecht en zeer snel en goed geholpen. Aanrader.”

Tim Peters


“Sinds medio 2017 ben ik de Agilium Freestep van Ottobock gaan gebruiken. Deze knie orthese vervangt een andere kniebrace, die voor mij veel lastiger te gebruiken was. Samen met Martien gekeken naar aanpassingen en verbeteringen. Dit is allemaal goed verlopen, ben zeer tevreden over het resultaat en kan zo weer verder. Ook bedankt voor de goede service!!”

John Deckers


Weer kunnen hardlopen door nieuwe zooltjes

../_images/gerard_1.jpg

“Hardlopen was altijd mijn grote passie totdat blessures aan de achillespees dit onmogelijk maakten. Ik ben toen mijn heil gaan zoeken in het wandelen. Toen het er in 2014 op leek dat dat niet langer mogelijk zou zijn vanwege pijn aan de aanhechting van de achillespees, heeft orthopedisch instrumentmaker/bandagist Martien Vermolen voor mij speciale inlegzolen voor mijn wandelschoenen ontwikkeld, die ervoor zorgden dat er minder wrijving was tussen mijn hak en de rand van de schoen. Dit leidde ertoe dat ik dat jaar alsnog de Vierdaagse heb kunnen wandelen.

Het jaar erop kreeg ik steeds meer klachten aan mijn achillespees. In de zomer van 2015 scheurde mijn linker achillespees zelfs helemaal af. Nadat de chirurg mij hierna op een vakkundige manier had geopereerd, ben ik na zeven weken gips gaan revalideren. Het herstel verliep zo voorspoedig dat ik in 2016 mee kon doen aan de 100ste Vierdaagse.

../_images/gerard_2.jpg

In het najaar van 2016 wilde ik een poging gaan wagen om mijn grote passie, het hardlopen, weer op te pikken. Aanvankelijk lukte dat niet ondanks goede begeleiding van de fysiotherapeut en ging ik me opnieuw richten op het wandelen. Toen heb ik wederom nieuwe zooltjes laten aanmeten door Martien Vermolen. Mijn klachten verdwenen en het wandelen van opnieuw de Vierdaagse was een feit.

../_images/gerard_3.jpg

We zitten inmiddels in de zomer van 2017 en mét die nieuwe zooltjes durfde ik het na deze zomer aan om voorzichtig weer een poging tot hardlopen te wagen. Met een verantwoord hardloopschema en met de nieuwe zooltjes bleven de achillespeesklachten ditmaal tot mijn grote verbazing weg. Uiteindelijk heeft het er zelfs toe geleid dat ik op 19 november 2017 mijn 25ste Zevenheuvelenloop heb kunnen voltooien, iets waarvan ik niet meer had gedacht dat ik het nog zou mogen meemaken.

Maar dus toch! En dit mede dankzij de helpende zooltjes van Vermolen!”

Gerard Verbaarschot, Nijmegen


“Ik ben ontzettend blij met OMS Vermolen. Alles wordt zorgvuldig opgemeten en stuit je op een probleem, dan wordt er meegedacht naar een goede oplossing. De service is fantastisch.”

Jacqueline Smith-Bakker


“Bij oms Vermolen heb ik nu verschillende ortheses aangemeten gekregen en dat heeft de kwaliteit van mijn leven met 100% verhoogd. Klasse, klasse.”

Ton Sijtsma


“Ik ben zeer tevreden over de goede service. Vanmorgen heb ik gratis een nieuwe kniebrace opgehaald, omdat de oude steeds afzakte. Mijn knie is minder dik dan in het begin en daardoor was de brace te veel uitgerekt. Ik heb nu ook een maat kleiner gekregen. Toen ik naar de trein wilde hagelde en onweerde het. Ik ben door één van de collega’s met de auto naar het station gebracht: Wat een goede extra service!!”

Imke Molenhuis


“Omdat mijn linkervoet niet 100% onder controle is, draag ik sinds een paar jaar een Enkel Voet Orthese EVO. Sinds een paar dagen heb ik er een die door Martien en Ruud op maat is gemaakt; fantastisch! En binnen vier weken geregeld: van intake, gipsen om een vorm te maken, op maat maken tot oplevering. Supersnel en supergoed! Heren: hartstikke bedankt!”

Jan Jongbloed


“Dit jaar de camino kunnen lopen van Porto naar Santiago dank zij de zooltjes van M. Vermolen. Wat ik vervelend vond dat ik een paar keer terug moest gaan voordat het goed zat maar dat vond Martien niet erg, we gaan door tot het goed is zei hij. Van mijn doorgezakte voet heb ik geen last meer. GEWELDIG.”

Giny


“Beste Martien en Henriëtte, We willen graag laten weten dat we jullie zeer erkentelijk zijn voor jullie fantastische hulp bij het aanmeten en maken van uitgebreide hand/pols ortheses en silversplints,vanwege mijn aandoening. Martien en Henriëtte, onze oprechte dank voor jullie niet aflatende inzet, we zijn jullie heel dankbaar! Professionaliteit, sterk in de communicatie, integer en een ijzeren doorzettingsvermogen beschrijft wie jullie zijn, Dank, veel dank, Arend en Irene.”

Fam. Voskamp


Referentieformulier
De gegevens die u invult worden enkel intern verwerkt en vervolgens geplaatst op onze website. Mocht u uw reeds geplaatste referentie willen verwijderen neem dan contact met ons op.