BMF Centre

../../_images/martien_irma_ed.jpg

Van links naar rechts: Martien, Irma en Ed.

Martien Vermolen en Irma Soetekouw willen graag de westerse wetenschap en oosterse bewegingskunst en wijsheid met elkaar verbinden omdat deze elkaar perfect aanvullen.

OMS Vermolen is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. Orthopedische hulpmiddelen verhogen voor veel mensen de kwaliteit van leven, omdat deze de houding of beweging ondersteunen, corrigeren en/of ontlasten. Zorg dragen voor die kwaliteit betekent meer dan alleen maar het leveren van de juiste producten. Wij geven vooral aandacht aan de mensen. De kernbegrippen in ons bedrijf zijn: persoonlijk advies, uitstekende producten, snelle levering en deskundig onderhoud. Samenwerken met gelijk gestemde bedrijven.

BMF staat voor Body Mind Fit. Een paramedisch centrum waar wij gericht zijn op het bereiken van mentale en fysieke balans in de mens. Dit doen wij met onze combinatie van westerse wetenschap met oosterse bewegingskunst en wijsheid. Wij helpen mensen om te leven vanuit hun kracht en zelfvertrouwen. Het nemen van eigen regie over hun gezondheid, helpen om onrust en stress te elimineren, zodat zij inspiratie, rust en nieuwe energie ervaren. De Oosterse bewegingsvormen die wij inzetten zijn practice evidence based (wetenschappelijk aangetoond), dus met zekerheid effectief. Door het aangaan van deze samenwerking bieden wij een uniek concept met onbeperkte mogelijkheden om optimaal te werken aan een goede leefstijl.

Interesse? Er is meer informatie beschikbaar op de website van het BMF Centre. Verdere informatie met betrekking tot orthopedische hulpmiddelen is te vinden op de website van OMS Vermolen. Natuurlijk kan er ook Contact met ons worden opgenomen voor verdere vragen of het maken van een afspraak. Zie ook de speciale actie tot en met eind 2022.

Irma, Ed en Martien over “Vitaal oud worden”

De video kan ook direct op YouTube bekeken worden. Bij het afspelen van de video binnen deze pagina plaatst YouTube cookies op uw apparaat per de servicevoorwaarden van YouTube.

Zie ook de publicatie (klik voor PDF) in het magazine Springlevend024 van december 2021.

Open gezondheidsdagen

OMS Vermolen werkt samen met het BMF Centre en Bodyimprove voor het organiseren van open gezondheidsdagen. Ontdek het geheim van gezond ouder worden! In de publicatie (klik voor PDF) zijn alle onderwerpen en mogelijkheden te zien.

OMS Vermolen heeft hier een stand met alle voorkomende medische hulpmiddelen die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast veel informatie over de gezondheid in het algemeen en het verbeteren van de lichamelijke conditie. Dus zeker de moeite waard om ons een van deze dagen te bezoeken!

Wij zullen u gastvrij onthalen: Martien Vermolen, Irma Soetekouw en Mailkel van Vlaanderen. Voor een overzicht van de gezondheidsdagen zie Open gezondheidsdagen BMF Centre.

Zie ook de websites van O.M.S. Vermolen, het BMF Centre en Bodyimprove.